Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |

HOTELSKI PROGRAM » Hotelski program

Hotelski program


RABATNA POLITIKA FIRME:
Za proizvode naručene
od 10.000 do 15.000 - 5%
od 15.000 do 20.000 - 7%
od 20.100 do 50.000 - 10%
od 50.000 do 100.000 - 18%
Hotelski program

Usporite i prestanite da tragate.Na pravom ste mestu!
Postanite deo porodice hotela i ugostiteljskih objekata čiji zadovoljni i odmorni gosti potvrđuju zašto je firma Stotex d.o.o dobila status vodece firme u oblasti hotelskog i ugostiteljskog tekstila.
Ukoliko pripadate menadžment strukturi hotela ili ugostiteljskog objekta, ili ste i sami vlasnici istog, sigurno ste se već više puta upitali šta je to, što će na gosta ostaviti dobar utisak i učiniti da gost zadovoljan napusti hotel. Naravno postoji puno faktora, počevši od samog ambijenta, nivoa usluge, profesionalnosti osoblja, međutim, razmislite: gde gost provodi u proseku najviše vremena?
Sa kojim stvarima odnosno inventarom dolazi direktno u dodir? I na kraju, koje mesto posle napornog dana pruža konačno željenu intimu?
Odgovor je jednostavan. Sve dok gost ne oseti meku i svežu posteljinu, ne utone u san na udobnom jastuku i posle kupanja oseti čist i udoban peškir na svom telu osećaj udobnosti neće biti potpun.
Koliko hoteli posvećuju pažnju ovoj oblasti najbolje svedoči izjava Ane Marije Santo, domaćice luksuznog hotela New Zork Palace:”Naš glavni zadatak je da zadivimo svakog našeg gosta. Raskošno opremljna postelja i kupatilo su glavni punktovi hotela, koji čine da se gost prijatno oseća.”(izvor:časopis savremenog hotelijerstva i turizma Turistički svet)
Pored zahteva da hotelski tekstil pruža udobnost i raskošnost, u savremenom hotelijerstvu sve više se stavlja akcenat na ekonomičnost i funkcionalnost. Specifičnost hotelskog tekstila se ogleda u tome što trpi visok stepen eksploatacije i svojim tehničkim osobinama mora da odgovori takvim uslovima. Materijali moraju da budu napravljeni od kvalitetnog prediva, određene gustine i na odgovarajući način dorađeni da bi mogli da trpe agresivne mehaničko-hemijske uticaje. Težina materijala direktno utiče na potrošnju energije prilikom pranja i zbog toga uravnotežena gramaža je jedan od važnih faktora koji utiču na ekonomičnost u eksploataciji.
Iskustvo i razmena informacija sa velikim svetskim snabdevačima u oblasti hotelskog tekstila omogućila je formiranje proizvodnog asortimana idealno prilagođenog za potrebe Vašeg hotela ili ugostiteljskog objekta.

Dostava za naručene proizvode u vrednosti iznad 3000 din je besplatna!

Kako naručiti? »

Uputstvo za dimenzije »

Euro Garni Hotel
Hotel Idila Zlatibor
Hotel Leotar Trebinje
Hotel Nevski
Hotel Novella Uno Novi Banovci
Hotel Park Doboj
Hotel Semlin-Zemun
Hotel Hyatt
Hotel Centar


Zanimljivosti

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

  Kada setate kroz hol hotela I bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na ...

opširnije »


Odrzavanje tepiha

Odrzavanje tepiha

Prolece je pravo vreme za ciscenje celog stana.  Ovog puta, zeleli bismo da sa Vama podelimo kratka uputstva o odrzavanju ...

opširnije »


Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Postoje stotine komercijalnih sredstava za čišćenje. Neki imaju toksične sastojke, dok drugi koriste sastojke koji čuvaju našu okolinu. Kada pravite izbor prilikom kupovine, birajte proizvode koji su ekološki. Postoje mnoge kompanije koje su se specijaliz

opširnije »Stotex novosti

Ćebe prekrivač NOVO U PONUDI

Ćebe prekrivač NOVO U PONUDI

Leto je ali su noći ipak svežije, a nije redak slučaj ni kiša koja fino rashladi naš vazduh pa vam ...

opširnije »


Pamučne ZAŠTITNE MASKE ZA LICE - IMAMO U PRODAJI

Pamučne ZAŠTITNE MASKE ZA LICE - IMAMO U PRODAJI

Zaštitne maske za lice izrađene od 100% pamuka. Zaštitite se od KORONA virusa ali i od drugih virusa i bakterija ...

opširnije »


ŠTEP DEKE

ŠTEP DEKE

Deke su artikal koji moze da ima više namena. Može da služi kao pokrivač, ali i kao dekoracija za krevet. ...

opširnije »Primajte novosti