Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |

KOLEKCIJA » DECIJA POSTELJINA

DECIJA POSTELJINA


RABATNA POLITIKA FIRME:
Za proizvode naručene
od 10.000 do 15.000 - 5%
od 15.000 do 20.000 - 7%
od 20.100 do 50.000 - 10%
od 50.000 do 100.000 - 18%
DECIJA POSTELJINA

Posteljina je nesto sto zauvek ostaje sa nama. Iz tog razloga mi je sa velikom paznjom biramo. Posebno se selektuju kvaliteti, biraju boje, dezeni. Svi znamo da su deca najstroziji kriticari.
Pored dugog niza godina bavljenja ovim poslom, visegodisnjeg iskustva nasih dizajnera, hiljade I hiljade posteljina izradjenih za vise vrsta potrosaca, vise dimenzija kreveta, tipova soba…Medjutim, idalje nam je najlepše kada biramo posteljinu za decu. Sve naše tkanine prolaze posebna testiranja I analize. Međutim, posebna pažnja se pridaje materijalima od kojih se izrađuju proizvodi za dečiji program.

Dečija posteljina prvenstveno mora biti od čistog I kvalitetnog pamuka. Dečija koža se forima čak nekoliko meseci posle rodjenja I za to vreme roditelji nesmeju da dopuste da dete bude u kontaktu s abilo kojoj posteljinom koja nije 100%pamučna. Naravno, posebna pažnja se pridaje I bojenoj posteljini. Boja, koju biramo za posteljine isključivo je ekoloska. Reaktivne boje pružaju postojanost i dugotrajnost. Tradicionalni proces bojenja i štampanja tkanina je poznat kao veliki zagađivač naše okoline. Svesni da je životna sredina jedna,a proizvod zamenjiv, koristili smo najmoderniju tehnologiju štampe i bojenja koja znatno smanjuje emisiju otpadnih voda i otrovnih materija.

Roditelji se uprincipu odlučuju na bele, bež boje posteljina, jer odlikuje nežnošću, čistoćom. Medjutim, kada nam se potrošači jave da se posavetuju o kvalitetima, dezenima, mi im sugerišemo da ubace po neku I jaču boju, pogotavo,ukoliko je upitanju posteljina za krevetac. Dete, u prvih par godina svog života se upoznaje sa svojom okolinom I jarke boje mu služe kao znakovi zapažanja, privlače njegovu pažnju, potstiču mozak da pravilno procesuira informacije o svom okruženju.

U našem asortimanu imamo više vrsta dezena, boja, kvaliteta, koji strpljivo čekaju na Vas. Razmislite koje su kombinacije boja najadekvatnije za Vas prostor, koji dezeni se dopadaju Vašem mališanu, pa nas kontaktirajte

Dostava za naručene proizvode u vrednosti iznad 3000 din je besplatna!

Kako naručiti? »

Uputstvo za dimenzije »Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti