Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |

KUHINJA » Kuhinjski program

Kuhinjski program


RABATNA POLITIKA FIRME:
Za proizvode naručene
od 10.000 do 15.000 - 5%
od 15.000 do 20.000 - 7%
od 20.100 do 50.000 - 10%
od 50.000 do 100.000 - 18%
Kuhinjski program

Kuhinja je uvek bila važan deo doma za celu porodicu.

-Stolnjaci su tu da bi zastitili povrsinu stola, ali I doprineli prijatnoj atmosferi. Prigodjeni su za svakodnevne, a posebno za svecane prilike. Posebno ukrasavaju I oplemenjuju svaki prostor. Za izuzetne prilike, nudimo izuzetne stolnjake.
-Nadstolnjaci su veoma lep i praktičan dekorativni element.
-Rukavice izradjene od 100% pamučnog materijala u kome koža diše. Izradjene su tako pružaju zaštitu od kontakta sa vrelim predmetom.
-Podmetači za stolice osim što su dekorativni element kuhinje, samim tim imaju finkciju da zaštite Vašu stolicu. Izradjene su od 100%pamučnog materijala i punila, vlakno ili sundjer.

Boje, dezene I materijale, sa posebnom paznjom smo birali kako bismo zadovolji potrebe svakog naseg klijenta. Materijale biramo sa posebnom paznjom, kako bi proizvod koji dodje do krajnjeg potrošača zadovoljio estetske potrebe, funkcionalne, ali i da imaju dug vek trajanja.

Materijali od kojih izradjujemo proizvode za kuhinju su pamučni ili mešavina, zakard tkanja ili u glat varijanti, mekani i svilenkasti na dodir.

Stolnjaci izradjeni od materijala ciji je sastav 50%pam/50%pol., nepropuštaju tečnost. Tečnost ostaje na površini stolnjaka i vrlo lako se može odstraniti krpom.
Stolnjaci, rukavice, podmetači za stolice izradjeni o materijala čiji je sastav pamuk 100% , zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu, pretvoriće svaki Vas obrok u specijalnu priliku.

Svi naši proizvodi se lako održavaju i perivi su u mašini

Dostava za naručene proizvode u vrednosti iznad 3000 din je besplatna!

Kako naručiti? »

Uputstvo za dimenzije »Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti