Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |

SPAVAĆA SOBA » ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM


RABATNA POLITIKA FIRME:
Za proizvode naručene
od 10.000 do 15.000 - 5%
od 15.000 do 20.000 - 7%
od 20.100 do 50.000 - 10%
od 50.000 do 100.000 - 18%
ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Alergija se moze javiti u mnogo razlicitih oblika. Pocev od znojenja, crvenila na telu, ocima, problema sa disanjem. Nase telo nereaguje uvek najbolje kada ima dodir sa vestackim materijalima, a pogotavo ne, ukoliko je to posteljina kojom se svake noci pokrivamo. Materijali koji se nalaze na nasem trzistu, uglavnom su napravljeni od razlicitih mesavina, sintetike… Upravo tu se stvara problem. Sintetika u bilo kojoj kombinaciji nemoze biti nikad kao prirodan materijal.

Dosta je potrosaca kojima ovaj materijal nije nikada zasmetao, ali nam se javio veliki broj ljudi kojima ovaj vid mesavine smeta I koji su imali ovakav problem u zivotu. Nase telo nereaguje uvek najbolje kada ima dodir sa vestackim materijalima, a pogotavo ukoliko je to proizvod koji koristimo svakodnevno(jastuk, jorgan, posteljina).

Iz tog razloga, odlucili smo se da u nas proizvodni program uvrstimo jedan ovakav proizvod. Tim naših stručnjaka svaki materijal, pre nego sto udje u proizvodnju, podleže posebnim testovima I analizama. Pored skupljanja, gramaze, proverava se I sastav materijala, a jedino materijal koji se oznaci kao antialergijski, moze tako da se deklarise I spakuje kao poseban EKO proizvod. Da mu se dodeli epitet antialergijski I antibakerijski I kao takav plasira kupcima. Svi ostali proizvodi, pored posebnog pakovanja, imaju I posebnu deklaraciju spram njihovog sastava. Naše proizvode različitih kvaliteta, sastava materijala, podelili smo u nekoliko boja. Specijalnu, zelenu boju dali smo našem najkvalitetnijem proizvodu iz KOLEKCIJE ANTIALERGIJSKI PROGRAM.

Jedini pravi način da zaštitie Vaše zdravlje I zdravlje vase porodice od alergija tkom noći je da se pokrivate prirodnim materijalima. Mnogi potroše čitav život da bi shvatili suštinu uspeha i trajanja, ili su otkrili da su suviše brzo trčali za novcem, prestižom ili modom. Sa nama ćete potrošiti mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vreme otkriti da je kvalitet pravi ključ trajanja.

Dostava za naručene proizvode u vrednosti iznad 3000 din je besplatna!

Kako naručiti? »

Uputstvo za dimenzije »Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti