Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Čitanja: 225 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev od znojenja, crvenila na telu, očima, problemasa disajnim putevima. Naše telo ne reaguje uvek najbolje kada ima dodir sa veštačkim materijalima, a pogotavo ne, ukoliko je to posteljina kojom se svake noći pokrivamo. Materijali koji se nalaze na našem tržištu, uglavnom su napravljeni od različith mešavina, sintetike... Upravo e tu stvara problem. Sintetika u bilo kojoj kombinaciji nemoze biti nikad kao prirodan materijal.

Ko je zaslužan za otkriće ovog proizvoda? Dosta je portrošača kojima ovaj materijal nije nikada zasmetao, ali nam se javio nešto veći broj ljudi kojima ovaj vid mešavine smeta i koji su imali ovakav problem u životu. Iz tog razloga, odlučili smo da u naš proizvodni program uvrstimo jedan ovakakv proizvod. Tim naših stručnjaka svaki materijal, pre nego što udje u proizvodnju, podleže posebnim testovima i analizama. Pored skupljanja, gramaže, proverava se i sastav materijala, a jedino materijal koji se označi kao antialergijski, može se tako deklarisati i spakovati, kao poseban EKO proizvod, da mu se dodeli epitet antialergijski i antibakterijski i kao takav plasira kupcima. Svi ostali proizvodi, pored posebnog pakovanja, imaju i posebnu etiketu spram svog sastava. Naše proizvode, različitih kvaliteta, sastava materijala, podelili smo u nekoliko boja. Specijalnu, zelenu boju, dali smo našem najkvalitetnijem i najprodavanijem prizvodu iz kolekcije SUPERSOFT ANTIALERGIJSKI PROGRAM.

Mi brinemo o Vašem zdravlju! Jedini pravi način da zaštitite Vaše zdravlje i zdravlje vaše porodice od alergija tokom noći je da se pokrivate prirodnim materijalima.

Mnogi potroše čitav život da bi shvatili suštinu uspeha i trajanja ili su otkrili da su suviše brzo trčali za novcem, prestižom ili modom. Sa nama ćete potrošiti mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vreme otkriti da je kvalitet pravi ključ trajanja.

 

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti