Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


HOTELSKI TEKSTIL

Čitanja: 7098 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
HOTELSKI TEKSTIL

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Usporite i prestanite da tragate.Na pravom ste mestu!
Postanite deo porodice hotela i ugostiteljskih objekata čiji zadovoljni i odmorni gosti potvrđuju zašto je firma Stotex d.o.o dobila status vodece firme u oblasti hotelskog i ugostiteljskog tekstila.
 
Ukoliko pripadate menadžment strukturi hotela ili ugostiteljskog objekta, ili ste i sami vlasnici istog, sigurno ste se već više puta upitali šta je to, što će na gosta ostaviti dobar utisak i učiniti da gost zadovoljan napusti hotel. Naravno postoji puno faktora, počevši od samog ambijenta, nivoa usluge, profesionalnosti osoblja, međutim, razmislite: gde gost provodi u proseku najviše vremena?
Sa kojim stvarima odnosno inventarom dolazi direktno u dodir? I na kraju, koje mesto posle napornog dana pruža konačno željenu intimu?
 
Odgovor je jednostavan.
Sve dok gost ne oseti meku i svežu posteljinu, ne utone u san na udobnom jastuku i posle kupanja oseti čist i udoban peškir na svom telu osećaj udobnosti neće biti potpun.
 
Koliko hoteli posvećuju pažnju ovoj oblasti najbolje svedoči izjava Ane Marije Santo, domaćice luksuznog hotela New Zork Palace:”Naš glavni zadatak je da zadivimo svakog našeg gosta. Raskošno opremljna postelja i kupatilo su glavni punktovi hotela, koji čine da se gost prijatno oseća.”(izvor:časopis savremenog hotelijerstva i turizma Turistički svet)
Pored zahteva da hotelski tekstil pruža udobnost i raskošnost, u savremenom hotelijerstvu sve više se stavlja akcenat na ekonomičnost i funkcionalnost.
Specifičnost hotelskog tekstila se ogleda u tome što trpi visok stepen eksploatacije i svojim tehničkim osobinama mora da odgovori takvim uslovima. Materijali moraju da budu napravljeni od kvalitetnog prediva, određene gustine i na odgovarajući način dorađeni da bi mogli da trpe agresivne mehaničko-hemijske uticaje. Težina materijala direktno utiče na potrošnju energije prilikom pranja i zbog toga uravnotežena gramaža je jedan od važnih faktora koji utiču na ekonomičnost u eksploataciji.
 
Iskustvo i razmena informacija sa velikim svetskim snabdevačima u oblasti hotelskog tekstila omogućila je formiranje proizvodnog asortimana idealno prilagođenog za potrebe Vašeg hotela ili ugostiteljskog objekta.
 
Za detaljne informacije o našem hotelskom programu možete pogledati ovde

 

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti