Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


Najava nove Mollis kolekcije

Čitanja: 1842 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
Najava nove Mollis kolekcije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I kod nas je već veoma toplo ovih dana, ali to neznači da ćemo prestati da se pripremamo za sezone koje nam tek dolaze.

 

Dok se mi pripremamo, vas možemo da uputimo da pogledate, odaberete i kupite ono što smo za vas brižljivo pripremili. Upitanju proširenje KOLEKCIJE MOLLIS.

 

Ove godine imali smo odličnu saradnju sa timom eminentnih italijanskih stručnjaka i dizajnera, koji su i za vas i za nas odabrali JEDINSTVENE ,do sad NEVIDJENE NA TRŽIŠTU DEZENE ZA KOLEKCIJU MOLLIS PROLEĆE/LETO 2016.

 

Ovog puta odlučili su se da je obogate pre svega posteljinama, koje će zadovoljiti svačiji ukus, stolnjacima i jednobojnim dekama , koje mozete pronaci samo u našim prodavnicama širom Srbije i koji su izradjeni od 100% pamučnog materijala. Ove sezone, mozete odabrati i uzivati u nekim od cvetnih nijansi dezena posteljina, prožetim toplim zemljanim tonovima, do jarkih jednobojnih nijansi. Iako su prosali dan zaljubljenih, osmi mart, mladenci, mi tokom cele godine mislimo i na one zaljubljene, pa smo i za njih spremili po nešto, kao i za tinejdzere.

 

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti