Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


POSTELJINA

Čitanja: 7 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
POSTELJINA

Prava posteljina je ona za koju jedva čekate da je opet stavite na krevet! To znači da ste pri kupovini odabrali ispravno!

Ukoliko ste nekada spavali u nekvalitetnoj posteljini, ali i ako niste još i bolje, jer su te posteljine sigurno pune sintetike, pa se ujutro probudite kao da ste trčali maraton! Kako biste odabrali pravu posteljinu i čarsaf, trebali biste uzeti u obzir gustinu tkanja i materijal. Gušća tkanina je ujedno i kvalitetnija, mekša. Vrsta materijala od koga su napravljene posteljine je takođe, veoma važna!

Pamuk je najzastupljeniji, najkvalitetniji i najčešći materijal od kog se izrađuju posteljine i veoma se lako održava. Pamučne posteljine dobre su za svako godišnje doba. Dobar je za kožu, koža diše, pa se ne znojimo.

Dizajn posteljina koji se kod nas izrađuje je šarenolik! Svi dezeni posteljina koje imamo u ponudi su UNIKATNI. Reaktivne boje pružaju postojanost i dugotrajnost. Tradicionalni proces bojenja i štampanja tkanina je poznat kao veliki zagađivač naše okoline. Svesni da je životna sredina jedna i nezamenljiva, a proizvod zamenjiv, koristili smo najmoderniju tehnologiju štampe i bojenja koja znatno smanjuje emisiju otpadnih voda i otrovnih materija. Selektujemo samo visoko kvalitetan pamuk, a kontrola se vrši na svakom stupnju proizvodnje.

Posteljina je detalj koji svakoj spavaćoj sobi donosi veliku promenu. Tamnije posteljine poželjnije su u velikim spavaćim sobama koje imaju svetlije zidove, kao i u slučajevima kada želite postići skupu eleganciju.

Belu posteljinu dobro je kombinovati u spavaćim sobama koje imaju intenzivne tamne detalje. Takva posteljina djeluje sveže te vam pomaže da se opustite i naspavate. Osećaj mira i udobnosti daje i zelena boja.

Volite li noći provoditi u strastvenom zagrljaju vašeg partnera, odaberite posteljinu crvene boje. Ako ste karakterno razigrani, verujemo da će za vas dobar odabir biti žuta ili narandžasta posteljina. Ipak, ove se boje ne preporučuju i za zidove spavaće sobe jer u većim količinama podstiču nemir.

Za dobar san odličan izbor su posteljine u pastelnim bojama, poput svietlo plave, boje lavande ili ružičaste.

Oplemenite Vaš prostor najmodernijim dezenima izabranim od strane tima eminentnih italijanskih dizajnera.

 


Zanimljivosti

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

  Kada setate kroz hol hotela I bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na ...

opširnije »


Odrzavanje tepiha

Odrzavanje tepiha

Prolece je pravo vreme za ciscenje celog stana.  Ovog puta, zeleli bismo da sa Vama podelimo kratka uputstva o odrzavanju ...

opširnije »


Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Postoje stotine komercijalnih sredstava za čišćenje. Neki imaju toksične sastojke, dok drugi koriste sastojke koji čuvaju našu okolinu. Kada pravite izbor prilikom kupovine, birajte proizvode koji su ekološki. Postoje mnoge kompanije koje su se specijaliz

opširnije »Stotex novosti

Ćebe prekrivač NOVO U PONUDI

Ćebe prekrivač NOVO U PONUDI

Leto je ali su noći ipak svežije, a nije redak slučaj ni kiša koja fino rashladi naš vazduh pa vam ...

opširnije »


ŠTEP DEKE

ŠTEP DEKE

Deke su artikal koji moze da ima više namena. Može da služi kao pokrivač, ali i kao dekoracija za krevet. ...

opširnije »


POSTELJINA

POSTELJINA

Prava posteljina je ona za koju jedva čekate da je opet stavite na krevet! To znači da ste pri kupovini ...

opširnije »Primajte novosti