Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


PEŠKIRI

Čitanja: 52 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
PEŠKIRI

Peškiri su nešto što se koristi svakodnevno.

Sastav peškira je bitan kada se radi o ličnoj higijeni. Ništa bolje nego kada su peškiri mekani, paperjasti, tako da zagrle vaše telo posle toplog tuširanja. On bi trebao da Vas ugreje i da se osećate kao milion dolara kada ga koristite. Peškiri moraju biti napravljeni od najkvalitetnijeg materijala kako koža ne bi bila iritirana.

Veličina i gramaža peškira - peškiri se mere u jedinici poznatoj kao GSM-gram po metru kvadratnom. Ovo je gustina tkanine peškira. Peškir manji od određene gustine su lakši, tanji i obično mnogo jeftiniji, jer obično imaju tendenciju da kraće traju. Ovi peškiri se obično koriste za putovanja, treninge... Peškiri veće gramaže su boljeg kvaliteta, to je vrsta koju možete pronaći u hotelima svetskih klasa. Oni su mnogo skuplji, ali često vredi platiti dobro za njih, jer će oni trajati mnogo duže. Imajte uvek na umu da je kvalitet peškira veoma bitaj, jer ih vi koristite svakog dana i jedan, možete koristiti godinama. Iz ovog vidimo zašto je bitno da imamo dobre peškire.

U procesu dorade vlakna frotira su kratko šišana, što pruža dugotrajnost i efikasnost kod održavanja. Naši peškiri upijaju odlično, ostaju mekani i fini na dodir posle eksploatacije.

Peškiri su izrađeni od 100%pamučnog materijala, 500gr/m2 težine. Moguće ih je prati u mašini, na temperaturama od 60C z aobojene peškire i 90stepeniC za bele.

U zavisnosti od kvaliteta, u ponudi imamo pešire iz kolekcije Mollis, Trendy i Nora.

Ovi peškiri učiniće da vaše kupatilo dobije potpun nov izgled.

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti