Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Stotex novosti »


ZAVESE

Čitanja: 8055 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
ZAVESE

 Kao nezaobilazni dekorativni elemenat, kvalitetne zavese i draperije mogu u velikoj meri uticati na celokupan izgled Vašeg stambenog prostora. U svojoj ponudi imamo veliki izbor raznovrsnih zavesa i draperija za vasu spavaću sobu, dnevnu sobu, dečiju sobu, kancelarije. 

Zavese su kao i posteljina, takođe jedna od bitnih stavki prilikom uređenja vašeg stambenog enterijera, dečije sobe ili kancelarije. Mi Vam nudimo zavese i draperije koje se izrađuju od različitih materijala uz povoljne cene. 

Kako izabrati pravu zavesu? Ukoliko kupujete zavese za Vaš dom, kancelariju, apartman, izaberite one nijanse koje će se uklopiti sa bojama Vašeg stana, apartmana ili poslovnog prostora. Ako izaberete prave nijanse, možete poboljšati izgled Vaše prostorije. Ako ste zainteresovani za kupovinu odgovarajućih zavesa za Vaše potrebe, postoji nekoliko stvari koje treba znati da bi se izbegla pogrešna kupovina zavesa.

Malopre smo napomenuli, da morate biti sigurni da će se zavese koje ste izabrali uklopiti u dekor prostora za koji kupujete zavese, bila to dnevna soba, spavaća soba u hotelu, vasem dom, kuhinja ili poslovni prostor. Postoje različite vrste zavesa: dekorativne zavese, rolo zaves, panelne zavese, trakaste zavese, black out... Nije isto ako kupujete kuhinjske zavese ili zavese za dnevnu, spavacu sobu. 

Takođe, bitno je i da imate u vidu materijal od koga je zavesa napravljena. Preporučljivo je izabrati materijal koji je lak za čišćenje i nije zahtevan za održavanje, koji je dugotrajan i izdržljiv,

Veličina zavese je još jedna bitna stvar na koju treba misliti prilikom kupovine. Prava veličina zavese treba lepo da se uklopi u dekor prostorije i da tako doprinese poboljšanju izgleda celokupnog ambijenta.

Celokupnu ponudu zavesa mozete pogledati direktno u nasoj maloprodaji, BOHEMIA, MAKENZIJEVA 49, SLAVIJA, BEOGRAD, i nase ljubazne koleginice ce se potruditi da vam pomognu da izaberete najbolje za vas.

Nas glavni cilj je: prepoznatljivost brenda Stotex i liderstvo u regionu u oblasti kucnog i hotelskog tekstila. Ovim korakom smo pokusali da vam popmognemo pri izboru prave zavese za vas dom, poslovni prostor, apartman ili hotelsku sobu, svecanu salu, konferencijsku salu, ali i da nasim cenjenim potrosacima skrenemo paznju da uspore i prestanu da tragaju, jer su na mestu na kom mogu opremiti dom u celosti. Upisite se i vi na nasu listu zadovoljnih potrosaca ili postanite deo porodice hotela i ugostiteljskih objekata ciji zadovoljni i odmorni gosti potvrdjuju zasto je firma Stotex d.o.o dobila status vodece firme iz oblasti kucnog, hotelskog i ugostiteljskog tekstila.

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti