Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Zanimljivosti »


Kako produziti vek trajanja duseku

Čitanja: 1836 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
Kako produziti vek trajanja duseku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaštita za dušek se smatra apsolutno suštinskom za svaki krevet u kuci. Iako možete da izvakumirate vaš dušek to nije uvek najefikasniji način da se zaštiti od prljavština, koliko bismo mi želeli. Ova zaštita produžava ,,životni,, vek trajanja vašeg dušeka, a isto tako možete biti sigurni da će ostati zaštićen od mrlja, kao i drugih nenamerno nanetih oštećenja, prolivanja tečnosti itd.

 

Ona ne samo da štiti vaš dušek, nego brine i o vama, praveći barijeru izmedju vas i grinja koji žive u vašem dušeku. Neki ljudi, čak nose svoje zaštite i na putovanja, poslovna, za praznike, jer su im oni odlična zaštita od svega što se može naći u hotelskim dušecima.

 

Postoji veliki broj različitih zaštita za dušek u zavisnosti od njihove namene, zahteva potrošača i budzeta potrošača. Postoje zaštite, čiji je:

-materijal izradjen od PVC-a(jedna strana frotir, druga pvc). Koji je odlična zaštita, jer nepropušta tečnost na dušek i štit dušek od telesnih isparenja. Ono se preporučuje osobama koji su alergični na grinje i prašinu.

-Štepani-uzmimo u obzir da čovek prosečno 8sati provede u svojoj postelji, izbor dobrog dušeka, ali i naddušeka je od bitnog značaja. Dobar naddušek će vam značajno unaprediti kvalitet spavanja. Ova vrsta nadduseka je izradjena od pamučnog materijala i punjeno je šupljim vlaknom koje propušta tečnost i onemogućava zadržavanje tečnosti, prašine i neprijatnih mirisa. On može biti sa elasticnom trakom na sve cetiri strane ili opšiven sa gumom.

Sve ove zaštite mogu da se peru u mašini.

 

Kako biste izbegli bepotrebno trošenje novca i produžili život vašem dušeku, uvek ga možete zaštiti nekim od naddušeka, čiji širok asortiman možete naći na našem tržištu.( http://www.stotex.rs/spavaca-soba/nadduseci/ )

 

 


Zanimljivosti

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

  Kada setate kroz hol hotela I bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na ...

opširnije »


Odrzavanje tepiha

Odrzavanje tepiha

Prolece je pravo vreme za ciscenje celog stana.  Ovog puta, zeleli bismo da sa Vama podelimo kratka uputstva o odrzavanju ...

opširnije »


Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Postoje stotine komercijalnih sredstava za čišćenje. Neki imaju toksične sastojke, dok drugi koriste sastojke koji čuvaju našu okolinu. Kada pravite izbor prilikom kupovine, birajte proizvode koji su ekološki. Postoje mnoge kompanije koje su se specijaliz

opširnije »Stotex novosti

STEP DEKE

STEP DEKE

Deke su artikal koji moze da ima vise namena. Moze da sluzi kao pokrivac, ali i kao dekoracija za krevet! ...

opširnije »


POSTELJINA

POSTELJINA

Prava posteljina je ona za koju jedva cekate da je opet stavite na krevet! To znači da ste pri kupovini ...

opširnije »


STOLNJACI

STOLNJACI

Svako godišnje doba idealno je vreme za druženje i lepe događaje. Naši stolnjaci spojiće lepo sa korisnim. Pored toga što ...

opširnije »Primajte novosti