Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Zanimljivosti »


Kako produziti vek trajanja duseku

Čitanja: 1482 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
Kako produziti vek trajanja duseku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaštita za dušek se smatra apsolutno suštinskom za svaki krevet u kuci. Iako možete da izvakumirate vaš dušek to nije uvek najefikasniji način da se zaštiti od prljavština, koliko bismo mi želeli. Ova zaštita produžava ,,životni,, vek trajanja vašeg dušeka, a isto tako možete biti sigurni da će ostati zaštićen od mrlja, kao i drugih nenamerno nanetih oštećenja, prolivanja tečnosti itd.

 

Ona ne samo da štiti vaš dušek, nego brine i o vama, praveći barijeru izmedju vas i grinja koji žive u vašem dušeku. Neki ljudi, čak nose svoje zaštite i na putovanja, poslovna, za praznike, jer su im oni odlična zaštita od svega što se može naći u hotelskim dušecima.

 

Postoji veliki broj različitih zaštita za dušek u zavisnosti od njihove namene, zahteva potrošača i budzeta potrošača. Postoje zaštite, čiji je:

-materijal izradjen od PVC-a(jedna strana frotir, druga pvc). Koji je odlična zaštita, jer nepropušta tečnost na dušek i štit dušek od telesnih isparenja. Ono se preporučuje osobama koji su alergični na grinje i prašinu.

-Štepani-uzmimo u obzir da čovek prosečno 8sati provede u svojoj postelji, izbor dobrog dušeka, ali i naddušeka je od bitnog značaja. Dobar naddušek će vam značajno unaprediti kvalitet spavanja. Ova vrsta nadduseka je izradjena od pamučnog materijala i punjeno je šupljim vlaknom koje propušta tečnost i onemogućava zadržavanje tečnosti, prašine i neprijatnih mirisa. On može biti sa elasticnom trakom na sve cetiri strane ili opšiven sa gumom.

Sve ove zaštite mogu da se peru u mašini.

 

Kako biste izbegli bepotrebno trošenje novca i produžili život vašem dušeku, uvek ga možete zaštiti nekim od naddušeka, čiji širok asortiman možete naći na našem tržištu.( http://www.stotex.rs/spavaca-soba/nadduseci/ )

 

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti