Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Zanimljivosti »


Sitnice koje menjaju izgled doma

Čitanja: 2106 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
Sitnice koje menjaju izgled doma

 Zavese su važan i sastavni deo svake sobe. Pored toga što dekorišu sobu one joj daju toplinu i karakter. Mogu biti izrađene od mnogih različitih materijala i dizajna kako bi odgovarale određenim sobama i prozorima. Da ne zaboravimo na njihovu sposobnost da nas izoluju od spoljašnjeg sveta i da sobu učine prijatnom.

Onda je čudno to kako se lako naviknemo na zavese koje imamo u kući. Ukoliko vaše zavese imate već neko duže vreme ne vidite ih više na pravi način. Vi ih jednostavno ujutru otvorite a pred spavanje navučete bez gledanja u materijal ili neceneći njihovu svrhu.

Ako je davno bilo to kada ste kupili nove zavese možda je vreme da razmislite o osvežavanju vašeg doma. Najbolji način za to je da izaberete jednu sobu. Osmotrite je dobro uočavajući svaki aspekt dekora. Šta biste želeli da promenite? Postoji li nešto što u sadašnjosti volite i što biste želeli da zadržite?

Postojaće sobe koje ćete želeti potpuno da promenite, dok u drugim sobama ćete želeti da zamenite samo zavese i ništa više. Neverovatno je kako soba može dobiti potpuno nov izgled samo promenom zavesa koje su napravljene od drugačijeg materijala. Imajte na umu sve različite vrste tkanina, od modernih do cvetnih pa sve do potpuno jednobojnih.

Može vam i nešto iz sobe poslužiti kao inspiracija. Ramzmislite o novim jastucima koji su napravljeni od istog materijala kao što su i zavese,. Mogućnosti su beskrajne ako otvorite svoj um neverovatnom spektru boja.

Na sličan način možete pronaći i inspiraciju u drugim sobama. Na primer u spavaćoj sobi vaše nove zavese mogu biti od istog materijala i dezena kao što je vaš dekorativni prekrivač.

Zavese mogu potpuno promeniti izgled vaše sobe i dati joj novi izgled.  

 


Zanimljivosti

Kako odabrati jorgan?

Kako odabrati jorgan?

Postoji dosta različitih jorgana što može biti veoma frustrirajuće dok ne pronađete odgovarajući. Postoji nekoliko faktora koje morate da razmotrite pre nego što krenete da tražite jorgane.

opširnije »


Koje su karakteristike dobrog jastuka

Koje su karakteristike dobrog jastuka

Kvalitetan san je nedostižna udobnost miliona. Kompleksan proces postizanja modela kvalitetnog sna može dovesti u pitanje brojne faktore koje ste možda, a možda čak i niste razmotrili. Jedan od takvih faktora je jednostavno pogrešan izbor jastuka.

opširnije »


5 saveta za kvalitetniji san

5 saveta za kvalitetniji san

Sitne promene u nasoj dnevnoj rutini mogu pozitivno uticati na kvalitet spavanja!

opširnije »Stotex novosti

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

NOVO - Jastuk sa dodatkom lavande

Kako čovek jedno radno vreme provede spavajući, zaslužuje zdrav i udoban san. Stalna temperatura, pravilan položaj glave, nežan dodir od ...

opširnije »


ŠTEPANI PROGRAM

ŠTEPANI PROGRAM

Štepani program firme Stotex oflikuje visok kvalitet izrade, dizajn, mekoća, mala težina, elastičnost. Kolekcija SuperSoft pripadaju jastuci i jorgani (zimski ...

opširnije »


ANTIALERGIJSKI PROGRAM

ANTIALERGIJSKI PROGRAM

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev ...

opširnije »Primajte novosti