Srpski  |
  English  |
  Deutsch  |


Zanimljivosti »


Sitnice koje menjaju izgled doma

Čitanja: 2225 | Komentara: 0print rss Bookmark and Share
Sitnice koje menjaju izgled doma

 Zavese su važan i sastavni deo svake sobe. Pored toga što dekorišu sobu one joj daju toplinu i karakter. Mogu biti izrađene od mnogih različitih materijala i dizajna kako bi odgovarale određenim sobama i prozorima. Da ne zaboravimo na njihovu sposobnost da nas izoluju od spoljašnjeg sveta i da sobu učine prijatnom.

Onda je čudno to kako se lako naviknemo na zavese koje imamo u kući. Ukoliko vaše zavese imate već neko duže vreme ne vidite ih više na pravi način. Vi ih jednostavno ujutru otvorite a pred spavanje navučete bez gledanja u materijal ili neceneći njihovu svrhu.

Ako je davno bilo to kada ste kupili nove zavese možda je vreme da razmislite o osvežavanju vašeg doma. Najbolji način za to je da izaberete jednu sobu. Osmotrite je dobro uočavajući svaki aspekt dekora. Šta biste želeli da promenite? Postoji li nešto što u sadašnjosti volite i što biste želeli da zadržite?

Postojaće sobe koje ćete želeti potpuno da promenite, dok u drugim sobama ćete želeti da zamenite samo zavese i ništa više. Neverovatno je kako soba može dobiti potpuno nov izgled samo promenom zavesa koje su napravljene od drugačijeg materijala. Imajte na umu sve različite vrste tkanina, od modernih do cvetnih pa sve do potpuno jednobojnih.

Može vam i nešto iz sobe poslužiti kao inspiracija. Ramzmislite o novim jastucima koji su napravljeni od istog materijala kao što su i zavese,. Mogućnosti su beskrajne ako otvorite svoj um neverovatnom spektru boja.

Na sličan način možete pronaći i inspiraciju u drugim sobama. Na primer u spavaćoj sobi vaše nove zavese mogu biti od istog materijala i dezena kao što je vaš dekorativni prekrivač.

Zavese mogu potpuno promeniti izgled vaše sobe i dati joj novi izgled.  

 


Zanimljivosti

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Pomoc hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

  Kada setate kroz hol hotela I bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na ...

opširnije »


Odrzavanje tepiha

Odrzavanje tepiha

Prolece je pravo vreme za ciscenje celog stana.  Ovog puta, zeleli bismo da sa Vama podelimo kratka uputstva o odrzavanju ...

opširnije »


Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Najbolje sretstvo za ciscenje stakla

Postoje stotine komercijalnih sredstava za čišćenje. Neki imaju toksične sastojke, dok drugi koriste sastojke koji čuvaju našu okolinu. Kada pravite izbor prilikom kupovine, birajte proizvode koji su ekološki. Postoje mnoge kompanije koje su se specijaliz

opširnije »Stotex novosti

STEP DEKE

STEP DEKE

Deke su artikal koji moze da ima vise namena. Moze da sluzi kao pokrivac, ali i kao dekoracija za krevet! ...

opširnije »


POSTELJINA

POSTELJINA

Prava posteljina je ona za koju jedva cekate da je opet stavite na krevet! To znači da ste pri kupovini ...

opširnije »


STOLNJACI

STOLNJACI

Svako godišnje doba idealno je vreme za druženje i lepe događaje. Naši stolnjaci spojiće lepo sa korisnim. Pored toga što ...

opširnije »Primajte novosti